На Тернопільщині судяться за землю, яку орендували незаконно

Опубліковано в Новини 24.02.2017

І використовували більше двох років.

Теребовлянською місцевою прокуратурою пред‘явлено позов до Теребовлянського районного суду Тернопільської області з вимогою повернути державі понад 26 га землі вартістю майже 800 тис грн, зазначила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Встановлено, що у 2014 році між головним управлінням Державного земельного агенства у Тернопільській області та головою фермерського господарства був укладений незаконний договір оренди землі площею понад 26 га вартістю 782 335 грн.
 
Оскільки при визначенні орендної плати за угодою не проводилась повна нормативно-грошова оцінка вказаної земельної ділянки, прокуратура вимагає розірвати договір оренди і повернути у володіння та користування держави 26 га землі за межами населеного пункту на території Золотниківської сільської ради Теребовлянського району.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.