У Чорткові завершився футзальний чемпіонат

Опубліковано в Новини 24.02.2017

У Чорткові завершився районний чемпіонат із футзалу, який тривав впродовж двох місяців. Про це повідомляють в управлінні фізичної культури та спорту ТОДА.

За результатами матчів перемогла команда з Ягільниці, друге місце виборола команда з Чорткова, третє місце завоював спортивний колектив із Бичківців.

Змагання чемпіонату проводились у приміщенні спортивного комплексу «Економіст». За регламентом турніру було створено 2 групи по 11 команд, далі по 4 кращих отримували путівку у фінальний етап змагань. Варто зазначити, що графік змагань був дуже напруженим, адже матчі розпочинались о дев’ятій ранку, а закінчувались о дев’ятій вечора. Таким чином, для здобуття очок та виходу до фіналу однієї злагодженої командної гри було недостатньо, тому на перший план виходила добра фізична форма гравців.

До слова, організаторами заходу виступили Чортківський районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради та районна федерація футболу.

Фото: управління фізичної культури та спорту ТОДА.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.