У Тернополі та в столиці викрили ще шістьох, причетних до «Хелікс Кепітал»

Опубліковано в Новини 23.02.2017

 

Санкціоновані судом обшуки провели сьогодні за місцем проживання нових фігурантів фінансової піраміди.  

Як повідомили в обласному ГУНП, вилучено документи та кошти.

Співробітники слідчого управління тернопільської поліції спільно з працівниками управління СБУ області сьогодні провели ряд обшуків у Києві та Тернополі. Зі слів старшого  слідчого в особливо важливих справах СУГУНП в області Андрія Зубка, ще шестеро осіб виявилися причетними до діяльності фінансової піраміди «Хелікс Кепітал». Серед них активні учасники та один з лідерів.  Саме в їх помешканнях й здійснювалося санкціоновані обшуки.

Правоохоронці вилучили документи, що стосуються незаконної діяльності «Хелікс Кепітал», десятки банківських карток, декілька тисяч доларів, золоті злитки, мобільні телефони та інше.

Правоохоронці звертаються до людей, котрі потерпіли від злочинної діяльності даної фінансової структури, звертатися у підрозділи поліції за місцем проживання. Відтепер у кожному відділі та відділення поліціїТернпільщини є слідчий, котрий прийме заяву та опитає потерпілого.

Нагадаємо,  до правоохоронців уже надійшло понад п’ятсот заяв від жителів не лише України, а й з-за кодону, котрі вклали кошти у фінансову структуру «Хелікс Кепітал» і були обдурені. Сума збитків становить понад сорок мільйонів гривень.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.