У Тернополі нетверезих та під дією наркотиків водіїв не стає менше

Опубліковано в Новини 16.01.2017

Чергового порушника виявили патрульні у неділю.

Вчора, 15 січня, близько 13-ї, патрулюючи на вулиці Київській, інспектори помітили автомобіль Audi A6, що порушив правила дорожнього руху. Про це повідомила прес-служба УПП у Тернополі.

Підійшовши до автомобіля, інспектори побачили, що водій має ознаки наркотичного сп’яніння. При цьому час від часу чоловік нерозбірливо висловлювався та спілкувався з інспекторами насторожено.

Як з’ясували патрульні, за кермом був 24-річний тернополянин. Громадянин не мав при собі документів на право керування автомобілем. Від проходження огляду на стан наркотичного сп'яніння водій відмовився у присутності двох свідків.

Патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 126 (Керування без документів), ст. 130 (Керування в стані сп'яніння) КУпАП.

Управління патрульної поліції звертається до водіїв – вживання наркотичних засобів є суспільно-небезпечним явищем, яке призводить до правопорушень, злочинів та руйнування особистості. 
Пам'ятайте – нарткотики і кермо – несумісні

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.