Тернополяни обурені: вартість проїзду в маршрутках зросла, а якість перевезення - ні

Опубліковано в Новини 16.01.2017

Близько тижня тому, 10 січня, вартість проїзду у тернопільському громадському транспорті зріс на одну гривню. Відтак, проїзд у маршрутках тепер по 4 гривні.

І все б нічого, однак тернополяни неодноразово задавалась запитанням: а за що платити?

Мовляв, тариф на проїзд підняли, а якість перевезень, так як і самого транспорту, лише погіршилась. Одним словом, ситуація, яка сьогодні склалась, є болючою темою для більшості жителів файного міста.

З цього приводу тернополяни не лише неодноразово скаржились, а й реєстрували ряд звернень на сайті єдиної системи місцевих петицій (Оприлюднення розрахунків вартості проїзду в міському транспорті (тролейбуси і маршрутки)Замінити маршрутки тролейбусамиЗакупити міні-тролейбуси для економії електроенергії та здешевлення проїзду тощо). Крім того, часто можна побачити пости у різних соціальних мережах стосовно співвідношення поганої якості та збільшеної ціни на проїзд в маршрутках.

Черговим дописом став пост у спільноті "Від Тарнополя до Тернополя". Автор запису, Адам Шминдюк, розповідає, що під час того як він їхав в 13 маршрутці в задньому вікні було розбите скло, яке сипалось на пасажирів, однак, водій транспорту ніяк не зреагував на інцидент та продовжував перевозити тернополян.

Фото: Адам Шминдюк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.