Один із керівників «Helix» подав апеляцію

Опубліковано в Новини 14.12.2016

Дмитро Нагута вважає ситуацію, що склалася навколо компанії, надуманою.

Сьогодні, 14 грудня, у суді Тернополя розглянуть апеляцію одного із засновників фінансової піраміди «Хелікс» Дмитра Нагути, пише IA ZIK.

Про це повідомив Нагута на своїй сторінці у Facebook.

«Якщо хтось із вас ще не чув, в Тернополі продовжують писатися «під копірку», під один шаблон заяви на трьох лідерів нашої компанії. Але їх текст настільки абсурдний, що розсиплеться в пух і прах при більш-менш об’єктивному розгляді. Судячи і з безграмотних заяв, і з абсурдної фабули обвинувачення, що не містить, власне, звинувачення, шансів у цієї «групи нападу» немає ніяких і розбити цей абсурд в судах не займе багато часу», – пише очільник «Хеліксу».

Як повідомляла IA ZIK, тернопільські правоохоронці затримали трьох керівників ТОВ «Хелікс Кепітал Україна» Дмитра Нагуту, Романа Фелика та Богдана Воронцова.

За даними слідства, шахраї привласнювали гроші громадян, обіцяючи своїм вкладникам захмарні прибутки від інвестицій.

Троє керівників «Хеліксу» вийшли на волю під заставу в 5, 2,5 та 1,5 млн грн.

Сьогодні збитки, про які заявили обдурені вкладники компанії, становлять понад 14 млн грн. Проте, ця сума не є остаточною.

Компанія називає скандал роздмуханим «жовтою» пресою і переконує вкладників відкликати заяви з поліції.

Джерело - IA ZIK

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.