Цього разу на Тернопільщині снігопад не спричинив масштабного колапсу

Опубліковано в Новини 02.12.2016

Попри 25 см снігу у деяких місцевостях.

Станом на 10 годину,  2 грудня проїзд забезпечений дорогами загального користування Тернопільської області.

За період з 17:00 год.01.12  до 10:00 год. 02.12 на дорогах загального користування області працювало 220 дорожніх працівників та 98 потужних механізми, в тому числі 42 піскорозкидачі.

Роботи тривають і зараз. Дорожнє покриття розчищається потужною технікою та обробляється  протиожеледними сумішами.  Працює техніка  Тернопільського облавтодору та ТзОВ «ТехноБудЦентр».

Негода не залишає територію Тернопільщинми, - опади у вигляді мокрого смнігу продовжуються. Товщина снігу на грунті становить 15-25 см, температура повітря по області становить від -2 до +2 градусів за Цельсієм.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до всіх користувачів доріг з проханням бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись правил дорожнього руху та зважати на прояви негоди.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.