Тернополяни мають свої пропозиції щодо карткової оплати в тролейбусах

Опубліковано в Новини 02.12.2016

Не встигли в Тернополі запустити нову систему оплати в тролейбусах, як тернополяни вже пропонують свої ідеї щодо її вдосконалення або доповнення.

Так, на сайті єдиної системи місцевих петицій тернополянин Горошок Андрій пропонує запустити квиток не на кількість проїзду, а на його час. Зокрема, електронного "талончика" на проїзд в тролейбусі протягом півтори години (на 90 хвилин). 

"Так як існуючі тролейбусні маршрути не дають можливості добратись без пересадок в будь який куточок міста(наприклад Карпенка-Епіцентр,чи Карпенка-Третя лікарня,і т.д.)пропоную зробити електронний квиток дійсним не на одну посадку в тролейбус а протягом 1,5 год від моменту видачі в будь якому тролейбусі", - аргументує таку ідею Андрій Горошок.

Петицію зареєстрували сьогодні, 2 грудня. Протягом наступних тридцяти днів для її розгляду в міськраді потрібно назбирати понад триста голосів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото: КП "Тернопільелектротранс".

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.