Відомо чи з'являться в Тернополі нові світлофори на Мазепи

Опубліковано в Новини 21.10.2016

На петицію тернополянки Ставничої Оксани встановити два світлофори на вулиці Мазепи вже дали відповідь.

Так, цілком можливо, що з 2017 року можуть розпочати роботи по підготовці до встановлення світлофора поблизу житлового будинку №7 за адресою вулиця Мазепи:

"Повідомляємо, що відповідно до інформації управління національної поліції України в Тернопільській області від 26.05.2016року №1158/11/03-2016 влаштування світлофорного об’єкту на пішохідному переході, який знаходиться поблизу житлового будинку №7 за адресою вул. Гетьмана І. Мазепи, можливе при умові зміщення зупинок громадського транспорту, для цього необхідно замовити схему організації дорожнього руху безпосередньо погодивши її у ВУПД РУНП в Тернопільській області. 

При наявності відповідних коштів у міському бюджеті на 2017р. буде розглянута можливість виготовлення проектно-кошторисної документації на виконання вищевказаних робіт", - йдеться у відповіді на петицію тернополянки.

Нагадаємо, Ставнича Оксана зареєструвала своє звернення на сайті єдиної системи місцевих петицій в вересні. Воно назбирало 310 з 300 необхідних голосів, тому його розглядали в міській раді. Тернополянка пропонувала встановити два світлофори: один навпроти зупинки громадського транспорту, що біля відділення "ПриватБанку"; другий - на дамбі. За словами пані Оксани, на вказаній території постійно трапляються ДТП.

Вищезгадану петицію подаємо нижче:

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.