На Тернопільщині загорілося авто, яке злетіло з дороги

Опубліковано в Новини 28.09.2016

Загалом пожежники за минулу добу гасили пожежі тричі.

Про це повідомила прес-служба Управління ДСНСУ у Тернопільській області.

27 вересня о 14:00 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі у селі Вівся Козівського району. Вогнем знищено покриття будівлі на площі 96 м.кв., 2 тонни сіна, пошкоджено перекриття. Загорання ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-17 Управління, під час гасіння врятовано 2 будівлі.

О 20:24 виникла пожежа сміття на площі орієнтовно 0,005 га у місті Борщів. Загорання ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-8 Управління.

О 21:13 у місті Почаїв Кременецького району водій, не впоравшись з керуванням, з'їхав у кювет, внаслідок чого відбулося загорання транспортного засобу. На місці події працював черговий караул 23-го ДПРП 5-ї ДПРЧ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.