На Тернопільщині школа чекала 17 років

Опубліковано в Новини 02.03.2016

І цього разу справу обіцяють довести до кінця.

У рамках робочої поїздки у Козову 1 березня голова обласної державної адміністрації Степан Барна ознайомився із ходом будівництва плавального басейну у приміщенні Козівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.

На даний час завершено влаштування бруківки біля центрального входу у басейн, роботи по монтажу обладнання у плавальному басейні та упорядженню внутрішніх сходів, облаштовано душові, влаштовано відмостку та систему опалення.

Загалом, реалізація проекту передбачає будівництво плавального басейну, заміну сантехнічного обладнання, ремонт системи каналізації, проведення благоустрою прилеглої території школи.

Роботи фінансуються з Державного фонду регіонального розвитку  (4123, 186 тис. грн.) та за кошти місцевого бюджету (458.132 тис. грн.).

 

«Будівництво даного об`єкта розпочалось в 1988 році і припинене в 1999 році у зв’язку з відсутністю фінансування, - зазначив Степан Барна. – Зараз нам вдалося реалізувати цей проекті. Тут будуть займатися учні трьох навчальних закладів смт. Козова (біля 1350 дітей) та школярі з навколишніх сіл (біля 1000 учнів) та учні сусідніх районів».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.