Літо не дає відпочивати тернопільським пожежникам

Опубліковано в Новини 22.07.2016

І спричиняє збитки господарникам.

21 липня пожежно-рятувальні підрозділи п’ять разів залучались на гасіння сухої трави та післяжнивних залишків. Всього врятовано близько 22 га посівів зернових культур та 2 будівлі, повідомляє прес-служба ДСНСУ в Тернопільській області.

12:43  В с. Зелене Борщівського району виникла пожежа післяжнивних залишків на полі одного з сільгосппідприємств. Внаслідок пожежі знищено післяжнивні залишки на площі близько 3 га.  Пожежа ліквідована черговим караулом місцевої пожежної команди селища Мельниця-Подільська.

16:36  В с. Борсуки Лановецького району виникла пожежа післяжнивних залишків на території приватного домогосподарства. Вогнем знищено післяжнивні залишки на площі 0,005 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 11-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано посіви зернових культур на площі близько 1,5 га.

18:35  В с. Зелений Гай Заліщицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Внаслідок пожежі знищено суху траву на площі 0,6 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 15-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано 2 будівлі.

20:13  В с. Малий Ходачків Тернопільського району виникла пожежа скирти сіна на території приватного домогосподарства. Вогнем знищено 0,5 т сіна на площі 10 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

21:07  В с. Осташівці Зборівського району виникла пожежа сміття на стихійному сміттєзвалищі та сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено сміття та суху траву на площі 0,2 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди с.Озерна, під час гасіння врятовано посіви зернових культур на площі 20 га.

 

Причини виникнення пожеж та завдані матеріальні збитки встановлюються.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.