У Тернополі в ДТП загинула велосипедистка

Опубліковано в Новини 22.07.2016

ЇЇ зачепив вантажний автомобіль.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в обласному центрі 22 липня близько 8:00. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група, повідомили в ГУНП області.

За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля "ЗИЛ", виїжджав з другорядної дороги на головну, а саме, з вулиці Довженка на Протасевича, неподалік Гаївського перехрестя. В цей момент за тим ж маршрутом повертала поруч і велосипедистка.

Відстань між учасниками руху була невеликою, і вантажівка заднім колесом зачепила двоколісник. Жінка, 1950 року народження, впала з велосипеда. Внаслідок удару вона отримала травми несумісні з життям.

Водія вантажівки забрали для освідчення та перевірки на вміст алкоголю. На місці автопригоди працюють слідчі. Правоохоронці звертаються до усіх, хто бачив дану аварію чи можливо проїжджав поруч і момент зіткнення зафіксував відеореєстратор, повідомити за номерами телефонів: 27-12-91, 27-12-84 або на лінію "102".

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.