На нового прокурора у Тернополі посипалися перші скарги

Опубліковано в Новини 21.07.2016

Зі своїми болями і бідами прийшли до нього тернополяни.

Новопризначений прокурор області В’ячеслав Перч упродовж двох днів, 18-19 липня, провів перший особистий прийом громадян, на який до керівника наглядового відомства звернулося 30 жителів регіону, серед них – представники місцевих громадських організацій, повідомляє   прес-служба прокуратури Тернопільської області.

   Більшість скарг та звернень місцевих представників громадськості стосувались дій чи бездіяльності слідчих підрозділів поліції під час проведення досудового розслідування та законності прийнятих процесуальних рішень в окремих кримінальних провадженнях, у тому числі й тих, які набули суспільного резонансу.

   Окрім того, громадські активісти гостро критикували дії посадових осіб Тернопільської міської ради та оскаржували законність прийнятих рішень у земельній сфері та щодо відчуження комунального майна.

   Також громадяни у своїх скаргах оскаржували законність видобутку надр та використання лісових ресурсів, зокрема, на території Бережанського району.

   Прокурор області прийняв у громадян усі звернення з метою ретельного вивчення та прийняття законних і обгрунтованих рішень, а в окремих випадках – надав роз’яснення вимог чинного законодавства щодо повноважень органів прокуратури.

 

   Довідково: Прокурор області В’ячеслав Перч проведе виїзний прийом громадян 25.07.2016 року о 11.00 год. у приміщення Чортківської місцевої прокуратури. Інформацію про час та місце подальших виїзних прийомів громадян прокурором області буде повідомлено на відомчому сайті додатково. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.