На Всеукраїнський День поля та саду на Буччачину з’їдуться аграрії, дистриб’ютори та селекціонери з усіх куточків України

Опубліковано в Історія тижня 02.06.2016
Вже 3 червня на Тернопіллі пройде грандіозне свято, яке щороку збирає сотні гостей з України та закордону – Всеукраїнський День поля та саду-2016. Організовує його вже традиційно ТзОВ «Бучачагрохлібпром».
Програма заходу обіцяє бути цікаво та насиченою, адже тут на практиці покажуть як теорія успішного господарювання реалізовується через практичні рішення у життя.
 
- Урочистості відбудуться на базі насіннєвого заводу ТзОВ «Бучачагрохлібпром», що в с. Підзамочок, Бучацького району. Після пленарної частини гостям запропонують оглянути демонстраційні та насіннєві ділянки озимих і ярих культур, с/г техніки ТзОВ «Бучачагрохлібпром». Передбачено також огляд земельних посівів з використанням технології захисту рослин від компанії «Сингента». Тут же можна буде отримати вичерпні консультації від селекціонерів і представників фірм-виробників щодо нюансів вирощування зернових. Запрошені таж матимуть нагоду відвідати сад та ознайомитися з інтенсивними технологіями вирощування, зберігання та сортування фруктів, - розповідає голова Наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром», Герой України Петро Гадз.
 
Загалом же святкове дійство обіцяє здивувати присутніх різноманіттям інформації у сфері передових технологій, сучасного насінництва, рослинництва, тваринництва, садівництва. Окрім постійних партнерів потужного підприємства Тернопільщини, участь у Дні поля традиційно візьмуть представники провідних сільськогосподарських фірм України та області, керівники компаній, що спеціалізуються на виробництві техніки для сільгоспгалузі та засобів захисту рослин, селекціонери, дистриб’ютори, керівництво краю, а також відомі вітчизняні та іноземні науковці, які приїдуть на Бучаччину з метою обміну досвідом у аграрній сфері.
 
Розпочнеться День поля та саду на насіннєвому заводі ТзОВ "Бучачагрохлібпром" 3 червня о 10.00 годині. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.