"Бучачагрохлібпром" відгодовує ВРХ, щоб постачати м'ясо на українські та іноземні ринки

Опубліковано в Соціум 18.11.2017
ТзОВ "Бучачагрохлібпром" розвиває на Тернопільщині новий напрям тваринництва – відгодівлю ВРХ, завдяки чому забезпечує ринки України, Європи і Близького Сходу якісними м’ясом.

На сьогоднішній день на відгодівлі у підприємства перебуває дійне стадо, телиці, нетелі та близько 2 000 голів биків. Тварини утримуються на відгодівничих майданчиках (фідлотах).

– Ми утримуємо тварин для відгодівлі на збалансованих кормах, більшість із яких – власного виробництва – силос, сінаж, зерно. Для того, щоб прогодувати всю господарку, в середньому на сезон йде понад 30 000 тонн силосу і сінажу. Тварини, які в нас утримуються, мають постійний доступ до корму, – поділився заступник директора по тваринництву ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Борис Рудюк.

Борис Володимирович додав, що підприємство раніше займалося відгодівлею ВРХ, проте на сьогоднішній день значно модернізувало цю галузь тваринництва. Зокрема, "Бучачагрохлібпром" налагодив експорт м’яса до країн Європи, Близького Сходу і планують вийти на ринки Китаю.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.