Генеральний директор Тернопільської обласної лікарні отримав відзнаку від міністра охорони здоров’я

Опубліковано в Соціум 25.11.2022
 
За вагомі досягнення у професійній діяльності та сумлінну працю почесну грамоту від Міністерство охорони здоров'я України отримав генеральний директор (головний лікар) Тернопільської обласної клінічної лікарні Василь Євгенович Бліхар.
 
Відзнаку йому вручив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, перебуваючи з робочим візитом на Тернопільщині.
 
– Це відзнака для всього колективу нашої лікарні, який вже дев’ять місяців працює в надважких умовах, нестабільних та стресових ситуаціях, під звуки повітряної тривоги, але завжди з пацієнтами, завжди у готовності допомогти. Далі буде також нелегко, але ми не збираємося опускати руки. Працюємо єдиним фронтом як медичний персонал, так і адміністрація лікувального закладу,  наголосив Василь Євгенович.
 
До слова, у Тернополі міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко поспілкувався з директорами медзакладів Тернопільщини. Під час зустрічі обговорили роботу закладів охорони здоров'я у кризових умовах, пов'язаних з відсутністю електропостачання.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.