«Морози йдуть, про що ви взагалі думаєте?»: нардеп Богданець обурився повільному будівництву приймального відділення в обллікарні (відео)

Опубліковано в Соціум 28.10.2021
Два працівники, без даху, вікон та фасаду! Такий стан будівництва нового приймального відділення Тернопільської університетської лікарні.

Про це розповів нардеп від Тернополя Андрій Богданець.

Два тижні тому генеральний директор Тернопільської університетської лікарні Василь Бліхар у присутності генпідрядника Василя Лила та голови ОДА Володимира Труша звітував про будівництво сучасного приймального відділення, вартістю 12 млн грн.

Однак, як виявилося, завершувати будівництво такого важливого відділення для пацієнтів у невідкладних станах «Тернопільбуд» не спішить. Дивно, що декілька днів тому під час оглядин об’єкта надто повільні темпи будівництва не бентежили ні Василя Бліхаря, ні Володимира Труша.

 

8 жовтня 2021 року. На будівництві побували голови ОДА Володимир Труш,

головний лікар університетської лікарні Василь Бліхар та керівник підпрядної організації Василь Бліхар.

Попри всі протермінування у будівництві чиновники чомусь не мали притензій до керманича "Тернопільбуду" 


Сьогодні народний депутат Андрій Богданець навідався у медзаклад, аби перевірити, як проходить будівництво приймального відділення.

Політик обурився, адже об’єкт обіцяли здати всередині жовтня, а на сьогодні не зроблено майже нічого.

– Будівлю не накрито, не утеплено. Зараз тільки встановлюють вікна. Ще наприкінці травня виділено перший транш, а досі нічого не робиться. З мого останнього візиту влітку тут практично нічого не змінилося. Щоб ви розуміли: я прийшов, а на такому великому об’єкті працює лише дві людини, ще дві встановлюють вікна. «Тернопільбуд», де всі інші ваші працівники? Морози йдуть, штукатурка не висохла. Про що ви взагалі думаєте? – обурився Андрій Богданець.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.