Фермерське господарство «ГАДЗ» представило свою продукцію на міжнародній виставці в Берліні (відео)

Опубліковано в Економіка 31.03.2023
 
У лютому цього року фермерське господарство «ГАДЗ», яке є одним із лідерів виробництва фруктів в Україні, взяло участь у міжнародній профільній виставці Fruit Logistica» в Берліні.
 
Український плодоовочевий сектор був представлений у межах колективного стенду, організованого проєктом ІТС.
 
– Незважаючи на те, що в Україні війна, наші експортери дуже цілеспрямовані. Вони націлені на розвиток європейського ринку. Уже є певні досягнення в цьому напрямі,  розповіла  національний менеджер проекту ІТС «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринку та включення їх у ланцюжки доданої вартості» Альона Коломойцева.
 
Менеджер з експорту ФГ «ГАДЗ» Василь Кузь подякував проєкту ІТС за організацію. Він також зазначив, що фермерське господарство «ГАДЗ» продовжує розвиватися та освоювати нові ринки.
 
– На цій виставці нас забезпечили місцем, облаштували для нас стенд. Все на високому рівні. Представляємо нашу продукцію в такий нелегкий час, аби познайомити з нею весь світ. На сьогодні продукція «ГАДЗ» поширюється у 30 країн. Під час війни експортували її Африку, Малайзію, Швецію, Велику  Британію. Клієнти дуже задоволені, тож ми постійно збільшуємо обсяги продаж,  наголосив Василь Кузь.  
 
Детальніше про виставку – у відео.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.