На Тернопільщині жінку з 5-річною дитиною збило авто

Опубліковано в Новини 22.04.2016

Обоє в лікарні.

Як зазначили в ГУ НП, за попередньою інформацією, водій автомобіля "ГАЗ-24 "Волга" не обрав безпечної швидкості руху і збив двох пішоходів - п'ятирічного хлопчика та жінку 1983 року народження.

Обох потерпілих доправили до лікарні. У дитини забій голови та лівого коліна. У чортківчанки - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій тім'яної ділянки.

 

Правоохоронці взяли кров у водія, аби встановити ступінь алкогольного сп'яніння. Автомобіль на арештмайданчику. Триває слідство.

Ще одна аварія з потерпілими трапилася 21 квітня о 10:30 на автодорозі Кременець-Тернопіль, між селами Шпиколоси та Горинка Кременецького району. Є потерпілі.

У ході обстеження ділянки автопригоди правоохоронці встановили, що водій автомобіля "Пежо Партнер" зіткнувся із "ВАЗ-2121 Нива".

В результаті аварії із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоями до лікарні потрапив кермувальник "Пежо". Йому надали меддопомогу, але не госпіталізовували. Причини аварії встановить слідство.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

13.05.2024 soroka
З ініціативи Сергія Надала у школах Тернополя розпочали проєкт «Історія України – історії Героїв»
З 14 по 23 травня 2024 року у середніх школах Тернополя пройдуть заходи в межах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.