На Тернопільщині помер пішохід, якого збив таксист

Опубліковано в Новини 21.04.2016

Таксист сам зізнався у скоєнні ДТП.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло на лінію "102" Кременецького відділу поліції 20 квітня від водія місцевого таксі. Чоловік повідомив, що він у райцентрі на вулиці Петлюри автомобілем "ВАЗ-2107" збив пішохода, повідомили в ГУ НП області.

На місце аварії виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що потерпілий - кременчанин 1972 року народження без постійного місця проживання. На момент автопригоди він знаходився на проїжджій частині.

Внаслідок удару чоловік від отриманих травм загинув на місці аварії. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Причини автопригоди встановить слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.05.2024 soroka
Андрій Богданець обговорив з дружинами військовослужбовців питання демобілізації
Народний депутат з Тернополя Андрій Богданець спілкувався із дружинами військовослужбовців, які від початку повномасштабного вторгнення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.