Від початку року в Тернополі капітально відремонтували 11 тротуарів

Опубліковано в Новини 02.11.2017

З початку 2017 року в Тернополі тривають капітальні ремонти дворів, доріг, міжквартальних проїздів та інших об’єктів благоустрою.

Упродовж всього часу завершено ремонтні роботи на одинадцяти тротуарах за адресами: вул. Новий Світ (ділянка від вул. Вільхової до вул. Наливайка); вул. Глиняна; вул. Кн.Острозького (поблизу Філармонії); вул. Лозовецька (в районі житлового будинку № 3); вул. Танцорова; вул. Білецька; вул. С. Качали; вул. Макаренка (поблизу ЗОСШ №9); вул. Карпенка; вул. Дубовецька (від вул. Бродівської до в/ч); ділянка від заїзду вул. Гребінки в сторону мосту через залізничну колію по вул. Микулинецькій.

На цих об’єктах проведено заміну бордюрного каменю та фігурних елементів мощення. Також завершують роботи з мощення тротуару на вул. Карпенка (від буд. №17 до буд. №23). 

Про це повідомили у прес-службі ТМР. 

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.