У Тернополі патрульні помітили чоловіка, який мав при собі амфетамін

Опубліковано в Новини 26.10.2017

Правоохоронці виявили у мешканця обласного центру один грам рідкого амфетаміну.

Як розповів заступник начальника управління протидії наркозлочинності Андрій Шафранський, під час відпрацювання Тернополя працівники поліції помітили чоловіка, з кишені якого стирчав шприц.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Під час поверхневого огляду у тернополянина знайшли пакетик зі слідами речовини білого кольору та голку від медичного шприца із залишками невідомої речовини.

Підозрюваний таки зізнався, що в шприці містився амфетамін. Стало відомо, що дану особу уже неодноразово притягували до відповідальності за крадіжки. Саме ними він заробляв гроші для купівлі наркотиків. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Невідому речовину оперативники вилучили та передали на експертизу. Триває слідство відповідно до статті 309 ККУ - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.