Жителька Тернопільщини підробила підписи сусідів, аби отримати в користування 4 га землі

Опубліковано в Новини 23.10.2017

Бучацькі правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо 30-річної жительки району за підроблення документів та їх подальше використання. Закон жінка переступила, аби отримати землю для ведення сількогосподарських робіт.

Підозрювана минулого року звернулася до сільської ради, на території якої мешкала кілька років, з проханням надати їй у користування дві земельні ділянки у 2 га кожна для ведення господарства. В сільраді дали дозвіл, за умови, що сусіди по земельних наділах не будуть проти, але ті підписувати необхідні документи відмовилися. Відтак жінка пішла на обман, підробила акт вчинення погодження на місцевості зовнішніх меж земельних ділянок та кадастровий план, вписавши прізвища користувачів двох суміжних ділянок та підробивши їхні підписи. Підроблені документи подала для виготовлення державних актів на право власності на земельні ділянки. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Дії жінки поліцейські кваліфікували за частинами 1, 3 та 4 статті 358 Кримінального кодексу України - підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів. Матеріали готуються до суду.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.