На Тернопільщині порушень виявили на кілька мільйонів гривень

Опубліковано в Новини 15.04.2016

У звітному періоді Тернопільською митницею ДФС у березні порушено 28 справ про порушення митних правил на загальну суму більш як 7 млн гривень. У одній адміністративній  справі вилучено товари - безпосередні предмети правопорушення на суму понад 294 тис. гривень.

Митницею розглянуто 9 справ про порушення митних правил та притягнуто до відповідальності осіб з накладенням штрафів на загальну суму 1 млн 375 тис. гривень.

Чотири справи про порушення митних правил на суму понад 204 тис. грн передано до суду. Водночас судом винесено одну постанову про застосування адміністративного стягнення у вигляді штрафу та конфіскації на суму 37 тис. гривень.

До органів досудового розслідування направлено шість повідомлень про кримінальні правопорушення, п’ять з яких містять ознаки злочину передбачені ст. 358 Кримінального Кодексу України (підробка документів). За даними фактами відкрито кримінальні провадження. Ще одне повідомлення містить ознаки злочину, що передбачені ст. 212 Кримінального Кодексу України (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів).

 

Відділ організації роботи

 

Головного управління ДФС у Тернопільській області 

Наступна публікація: Де у Тернополі не буде світла?

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.