Тернополянам «алкогольне» кермування «коштує» дві тисячі гривень

Опубліковано в Новини 14.04.2016

А той хто таку ціну встановив – «розрахується» у суді.  

Прокуратурою області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно старшого інспектора одного з відділів поліції у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди), повідомляє   прес-служба прокуратури Тернопільської області.

   Встановлено, що посадовець вимагав та одержав у службовому кабінеті 2 тис. грн. неправомірної вигоди за непритягнення правопорушника, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, до адміністративної відповідальності.

   Правоохоронця викрито працівниками прокуратури Тернопільської області спільно зі співробітниками Управління внутрішньої безпеки в області ДВБ Національної поліції України.

   На даний час виконуються слідчі дії з метою повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин кримінального провадження.

 

   Вирішується питання щодо повідомлення працівнику поліції підозри у вчиненні зазначеного злочину, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.