Вчора у Тернополі зіткнулися дві іномарки

Опубліковано в Новини 14.04.2016

Загалом 13 квітня на Тернопільщині трапилося три ДТП.

Про це повідомили в ГУ НП області.

Дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими зареєстрували правоохоронці в селі Острів Тернопільського району близько 11:56.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце автопригоди встановила, що водій автомобіля "Опель Астра", рухаючись в напрямку смт. В.Березовиця, в селі Острів виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті такого маневру він зіткнувся із автомобілем "ВАЗ-2101", який їхав зустрічною дорогою.

Внаслідок ДТП кермувальника з вітчизняного авто бригада швидкої допомоги доправила до лікарні. У чоловіка медики діагностували закриту черепно-мозкову травму та забій голови. Після надання меддопомоги потерпілого відпустили.

На Чортківщині водій автомобіля "Мерседес-Віто" не впорався з керуванням, з'їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом. Чоловік з травмами та забоями грудної клітки звернувся до лікарні.

Повідомлення про аварію від лікаря бригади швидкої допомоги надійшло до Тернопільського відділу поліції о 21:22. На вулиці 15-Квітня вони надавали допомогу тернополянину, 1986 року народження.

На місце аварії прибули правоохоронці. За попередньою інформацією, водій автомобіля "Фольксваген", рухаючись в бік Збаража, зіткнувся із "Маздою", що їхала попереду в попутному напрямку.

В результаті удару травми отримав кермувальник "Мазди". У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

По усіх автопригодах триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.