На Тернопільщині побилися школярки

Опубліковано в Новини 12.04.2016

Ведеться слідство.

Розбірки між неповнолітніми в Бережанах для однієї з учасниць інциденту закінчилися лікарняним ліжком, для двох – кримінальним провадженням, ще двох поліцейські перевіряють на причетність до спричинення тілесних ушкоджень, зазначили в ГУ НП області.

Як розповів начальник Бережанського відділу поліції Вадим Міжнов, із заявою звернулася дев’ятикласниця однієї з міських шкіл. Дівчинка заявила, що отримала тілесні ушкодження і назвала імена забіяк. Поліцейські встановили осіб підозрюваних, і з’ясувалося, що всі вони неповнолітні – учениці дев’ятого та одинадцятого класів.

Причиною конфлікту стали банальні підліткові з’ясування взаємин: хтось на когось щось не те сказав, щось в соцмережах написав. Рідних втягувати у «особисте» школярі не стали, вважаючи, що самі здатні вирішити такого штибу «проблеми». От і понавирішували – сьогодні з батьками та педагогами ходять і дають пояснення слідчим, адже потерпіла школярка опинилася в травматологічному відділенні районної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою голови, струсом головного мозку та забоєм носа.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 125 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.06.2024 soroka
Перший пішов: деталі обміну засудженого єпископа УПЦ (МП). Хто наступний?
В українському суспільстві активно обговорюють питання передачі Росії засудженого в Україні митрополита Тульчинського і Брацлавського…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.