У Тернополі висадили екзотику

Опубліковано в Новини 11.04.2016

В рамках міської толоки місто прибрали та збагатили новими насадженнями.

З 6 до 9 квітня у Тернополі тривала загальноміська толока у рамках проведення двомісячника благоустрою. За цей час до наведення порядку у місті долучилися понад 2500 тисяч тернополян, які прибирали зелені території парків, лісосмуг, серед яких тисяча активістів працювали у парку «Загребелля», повідомили в ТМР.

Першими розпочали впорядкування територій працівники міської ради на території новобудови обласного архіву на вул. Карпенка, студенти Тернопільського національного педагогічного університету та ПВНЗ «Тернопільський комерційний інститут» на території лісопосадки на вул. Винниченка — Будного, ТСШ №7 на вул. Юності, ПП «Східний масив» на зеленій зоні вул. Качали, Протасевича, пр. С. Бандери та ПП «Тернопількомсервіс» на вул. Текстильна.

8 квітня на толоку вийшли підприємці, комунальники, учні та студенти. За цей день було прибрано зелені зони між вул. Слівенською та вул. Малишка, між вул. Винниченка та Будного, між вул. Текстильною та вул. Фабричною, між вул. Текстильної і Морозенка, вулиці Микулинецька, Текстильна, Юності, Стуса, Бродівська, Транспортна, Тарнавського, Поліська, Протасевича, Лесі Українки, М.Кривоноса, Коновальця, Вербицького, Л. Курбаса, В. Великого, 15 Квітня, Морозенка, проспекти Злуки та С.Бандери, бульвар Петлюри, П. Куліша, Д.Галицького, РЛП «Загеребелля», «Березовий гай» та парки міста. Також проводились роботи з очищення територій міських кладовищ на вул. Микулинецькій та біля с.Підгороднє.

Працівники сфери охорони здоров’я навели порядок на території медичних закладів, учні та студенти впорядковували території навчальних установ. Відгукнулись та прийняли участь працівники Приватбанку, Укртелекому та Укрпошти, ТРЦ «Подоляни», політичної партії «Блок Петра Порошенка», обласний та міський військові комісаріати.

Окрім того, у сквері Миру активна молодь висадила 12 саджанців слив різновиду Пісарді, а на занедбаній ділянці на вул. Юності студенти ТНПУ ім. В.Гнатюка разом із ГО «Еколальянс» створили дендрарій з висадженням рідкісних екзотичних насаджень розміром 25*22 метри.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.