За вихідні на Тернопільщині трапилось 15 ДТП

Опубліковано в Новини 29.08.2017

У 15-ти аваріях на Тернопіллі потерпіли 25 людей, з них - один чоловік загинув, восьмеро отримали тілесні ушкодження середнього ступеня, шістнадцятеро - легкі тілесні ушкодження.

Третина з усіх ДТП трапились у Тернополі. 

На перехресті вулиць Крушельницької та Чехова водій "Сітроена" проїхав на заборонене світло світлофора. Як наслідок – зіткнення з автомобілем «Шкода». Пасажирка останнього отримала тілесні ушкодження.

В аварії на Чортківщині птерпіла ціла родина. З тілесними ушкодженнями до лікарні потрапили четверо людей. Причина – водій не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом.

Не поділили дороги водії іномарок «Субару»  та «Фольцваген» вулиці 15 Квітня в обласному центрі. Легкі тілесні ушкодження отримав водій «Фольксвагена».

У селі Старий Вишнівець Збаразького району водій допоки невстановленого автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста. Потерпілий з травмами середнього ступеня важкості потрапив до лікарні, поліцейські встановлюють винуватця ДТП.

Одразу четверо осіб зазнали тілесних ушкоджень в аварії, що сталася в Заліщиках. На дорозі не розминулися іномарки «Ауді» та «Рено». Як з’ясувалося, за кермом одного з автомобілів був нетверезий водій. 

Серед причин аварій, що трапилися за вихідні, в щонайменше третині випадків – вживання спиртного. Нетверезим за кермом був і  водій, що спричинив дорожньо-транспортну пригоду в Бучачі, де потерпіли двоє людей. Під «шафе» керував автівкою тернополянин, наслідок – зіткнення з бетонною огорожею і лікарняне ліжко. За попередніми даними, в стані алкогольного сп’яніння перебував водій іномарки «Рено». Машина перевернулася поблизу села Остап‘є Підволочиського району. Водій помер в кареті швидкої допомоги. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.