Жителю Микулинецької громади поліцейські інкримінують придбання та замах на незаконне зберігання психотропної речовини

Опубліковано в Новини 04.09.2024

У ході оперативного відпрацювання співробітники відділення поліції №3 міста Теребовлі встановили, що житель одного з сіл Микулинецької громади замовив через мережу психотропний препарат. Забрати з поштового відділення посилку сам не зміг – попросив сусіда. Останнього й зупинили працівники поліції.

Під час встановлення обставин з’ясувалося, що чоловік був лише «кур’єром», а психотропний препарат, що містився у посилці, замовлений його односельчанином.

Зловмисник свою провину не визнає, хоча поліцейські здобули беззаперечні докази його причетності до замовлення психотропної речовини.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до статті 15, статті 309 Кримінального кодексу України – придбання та замах на зберігання психотропних речовин. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.