У бібліотеці на Тернопільщині проведуть творчу зустріч з художницею Ольгою Кагляк

Опубліковано в Новини 27.08.2024

У публічній бібліотеці Чортківської міської ради 29 серпня о 18 год. художниця Ольга Кагляк розповість про свій шлях до омріяної професії. 

Повідомляють у Чортківській міській раді.

– Художниця розповість про натхнення, успіх, фрустрацію і рівновагу поміж етапами науки і пізнання. Ви побачите твори станкового мистецтва, це студійні рисунки великого формату та дізнаєтесь від авторки, як поєднується графіка і вітраж. Ви також дізнаєтесь про секрети давніх і сучасних технологій у сфері художньої обробки скла, кажуть у міській раді. – Актуальний статус мисткині – студентка 3-го курсу університету ім. М. Коперника у Торуні, Польща. Відділ малярства, спеціальність «Скло артистичне» (Художня обробка скла).

Виставка творів Ольги Кагляк триватиме до 18 вересня.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.09.2024 soroka
У застосунку "Армія+" стартувало опитування для військових щодо сухпайків
Міністерство оборони України повідомило про опитування, яке розпочалося у застосунку Армія+ щодо рівеня задоволеності військовослужбовців…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.