На Тернопільщині моніторять та аналізують проведення закупівель органами місцевого самоврядування

Опубліковано в Новини 22.08.2024

На Тернопільщині свою діяльність продовжує робоча група із забезпечення прозорості та підзвітності органів публічної влади.

За звітний період виконавчими комітетами сільських, селищних, міських рад оголошено 799 закупівель без використання електронної системи, 12 відкритих торгів та 12 запитів ціни і пропозиції. 

Крім того, структурними підрозділами ОВА оголошено 6 закупівель без використання електронної системи, а районними військовими адміністраціями - ще 11. 

Нагадаємо, 10 жовтня минулого року на Тернопільщині створили робочу групу із забезпечення прозорості та підзвітності органів публічної влади. До неї увійшли представники нацполіції, управління стратегічних розслідувань, СБУ, ДБР, прокуратури та інших силових органів, що борються з корупцією.

Робоча група здійснює моніторинг та аналіз проведення закупівель органами місцевого самоврядування і в разі виявлення нецільового або недоцільного використання коштів вживаються заходи щодо скасування тендерів та розірвання відповідних договорів.

 

Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.09.2024 soroka
У столиці регіональних журналістів навчали, як не потрапити на гачок маніпуляторів в інтернет-просторі (фото)
Як відрізнити правду від дезінформації та не потрапити на гачок маніпуляторів – про це розповідали…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.