Тернопільські митники виявили незадекларовані товари вартістю майже 365 тис. гривень

Опубліковано в Новини 09.08.2024

 

Працівники Тернопільської митниці виявили у вантажівці комерційні товари, які намагалися імпортувати з приховуванням від митного контролю.

68 одиниць товарів, призначених для виробництва запчастин до сільськогосподарської техніки, «забули» вказати і у товаросупровідних документах та у поданій до митного оформлення декларації.

Приховані, як виявилося згодом, підприємцем однієї із виробничих фірм Тернопільщини товари виявили митники у результаті повного митного огляду вантажівки.

Згідно із протоколом про порушення митних правил, складеного за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, вартість «захованого» –  майже 365 тисяч гривень. 

Як повідомили в управлінні боротьби з контрабандаю та порушеннями митних правил Тернопільської митниці, провадження у цій справі припинено шляхом компромісу. Підприємець-порушник сплатив майже 237 тис. гривень, тобто суму, яка дорівнює нижній межі штрафу із застосуванням коефіцієнта 1,3, та задекларував товари у м

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.