У Тернополі спіймали серійного злодія

Опубліковано в Новини 27.07.2024

Раніше судимого тернополянина, який викрадав дороговартісні велосипеди в обласному центрі, викрили співробітники карного розшуку Тернопільського районного управління поліції. Правоохоронці встановили наразі причетність щонайменше до двох фактів незаконного заволодіння чужим майном. 

Обидві події трапилися на вулиці Лесі України у Тернополі. Двоколісники власники залишили без захисних кріплень біля місцевих магазинів, а через декілька хвилин виявили їх відсутність. Збитки потерпілі оцінили у 8000 та 25 000 гривень. 

Оперативники поліції переглянули записи з камер відеоспостереження та встановили, що до крадіжок велосипедів причетний 33-річний місцевий мешканець. Крадений транспорт зловмисник здавав до ломбардів. 

За фактами крадіжок, вчинених в умовах воєнного стану, слідчі поліції відкрили кримінальні провадження відповідно до ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Крадію загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Поліцейські також перевіряють причетність тернополянина до інших злочинів на території обслуговування. 

Вкотре правоохоронці наголошують: не залишайте без нагляду, ще й без захисного троса свій велотранспорт надовго. Намагайтеся паркувати свій транспортний засіб лише у спеціально відведених для цього місцях та використовуйте велозамки.

 Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
«Це важливий крок у нарощенні наших сил оборони», – Микола Люшняк про створення Сил безпілотних систем ЗСУ
Днями народні депутати ухвалили законопроєкт 11507. Він передбачає включення до окремих родів сил ЗСУ нової…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.