Тернопільщина: попередження про «нельотну» погоду

Опубліковано в Новини 24.03.2016

Тернополян просять бути уважними на дорозі.

24-25 березня в західних областях Україні прогнозується ускладнення погодних умов. Негода супроводжуватиметься налипанням мокрого снігу та ожеледицею на дорогах. 25 березня очікується поступове послаблення та припинення опадів і явищ. Про це зазначають в Управлінні ДСНСУ області.

ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці.

Варто обмежити користування власним автотранспортом та по можливості не вирушати на далекі відстані, особливо до регіонів, у яких очікується ускладнення погодних умов. Водіям слід пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Звертайте особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.