Поблизу Тернополя відновили ремонт дороги

Опубліковано в Новини 15.02.2017

У зв'язку із потеплішанням надворі.

Після подолання наслідків минулотижневої негоди, дорожники приступили до ліквідації аварійної ямковості. Як повідомила прес-служба САД у Тернопільській області, працюють бригади Великоберезовицької дорожньо-експлуатаційної дільниці. Роботи тривають на трасі державного значення М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече (км 331-340).

Головна мета проведення аварійного ямкового ремонту – надати безпечний рух транспорту автошляхами загального користування та не допустити подальшого руйнування проїжджої частини. При такому виді ремонтних робіт шляховики застосовують холодні асфальтобетонні суміші зі спеціальними домішками.

Під час ліквідації аварійної ямковості, дорожники ремонтують ями, які можуть стати на заваді безпечному руху транспорту. Планову ліквідацію ямковості, яка здійснюється за допомогою гарячих асфальтобетонних сумішей і передбачає усунення всіх ям та тріщин на дорожньому покритті, шляховики розпочнуть з настанням сприятливих погодних умов та стабільної температури повітря з позначкою «+».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.