З тернопільського ставу витягли переохолодженого гідроцикліста

Опубліковано в Новини 22.03.2016

Через необережність чоловік злетів з водного скутера у холодну воду.

21 березня до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про те, що у воді гребного каналу Тернопільського ставу перебуває людина – потрібна негайна допомога рятувальників, повідомила прес-служба ДСНСУ області.

На виклик вирушило чергове відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Як вдалось з’ясувати  потерпілим виявився житель м.Тернопіль, 1991 року народження, який опинився у воді внаслідок порушення правил поведінки на воді під час катання на водяному скутері (гідроциклі). На момент прибуття рятувальників він перебував у воді на відстані близько 150 м від берега.

Внаслідок переохолодження знесилений чоловік не міг ані самостійно вибратись з води на скутер, ані дістатися до берега – сили з кожною хвилиною покидали його. Будь-якої миті людина могла загинути.

За допомогою рятувального човна працівники ДСНС дістались до потерпілого, дістали його з води та доправили до берега, де вже очікувала карета швидкої. З ознаками переохолодження чоловіка госпіталізовано до лікувального закладу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.