За двома зайцями: біля тернопільського автовокзалу схопили одразу обох

Опубліковано в Новини 22.03.2016

Злодійку і чоловіка, яких чинив над нею самосуд.

Бійку біля тернопільського автовокзалу розслідують правоохоронці. Там люди упіймали жінку, що начебто викрала з сумки, яка лежала у мікроавтобусі, гаманець. Це помітив чоловік, схопив її за волосся та почав тягати біля транспорту, - зазначили в Управлінні нацполіції області.

На місце події приїхала патрульна поліція, яка і викликала слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці запросили до відділку для з'ясування обставин конфлікту усіх учасників скандалу. У ході перевірки стало відомо, що жінка неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за крадіжки. Нещодавно вона звільнилася з місць позбавлення волі. При обшуку поліцейські виявили у неї вкрадений гаманець. Остання у скоєному зізналася.

Щодо неї відкрито кримінальне провадження за статтею 185 частина 1 ККУ - крадіжка.

Відповідатиме перед законом і чоловік, який почав вчиняти самосуд над підозрюваною. Йому інкримінують статтю 125 ККУ - умисне легке тілесне ушкодження.

Правоохоронці опитують свідків та перевіряють причетність крадійки до схожих злочинів. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.