Чемпіонат Тернопілля з футболу: «Дністер» б’є фаворита (фото)

Опубліковано в Новини 26.05.2023
24 травня в Заліщиках відбувся центральний поєдинок третього туру чемпіонату Тернопілля з футболу.

Місцевий «Дністер» приймав головного фаворита змагань, переможця чотирьох з п’яти попередніх першостей великогаївський «Агрон», пишуть Тернополяни. 

«Агрон», який представляє наш край в аматорському чемпіонаті України, в дебюті гри виглядав краще. Але в середині першого тайму трапився епізод, який, безперечно, вплинув на подальші події на полі. Не погоджуючись з рішенням арбітра, гравець «Агрона» Тарас Червонецький почав доводити свою правоту з допомогою брудної лайки. За що справедливо отримав червону картку. Відповідно залишивши гостей на дві третини гри в меншості.

Маючи зайвого футболіста, «Дністер» вирівняв гру, але не домінував на полі. Більше того, футболісти «Агрона» в другому таймі втратили дві просто ідеальних нагоди відзначитися. Розв’язка в зустрічі настала на шостій компенсованій арбітром хвилині, коли півоборонець господарів Володимир Лукʼянченко, скориставшись провалом в оборонних редутах суперників, опинився віч-на-віч з воротарем опонентів Русланом Мазуром, який навіщось вибіг далеко за межі карного майданчика. Володимир нагодою скористався ідеально, перекинувши м’яч через голкіпера в сітку воріт.

1:0! З сімома очками після трьох турів «Дністер» очолив турнірну таблицю.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.