У Тернополі з салону автівки злодій поцупив сумку з документами та грошима

Опубліковано в Новини 17.05.2023
Від злочинних дій 32-річного тернополянина потерпіла власниця транспортного засобу. З салону автівки крадій поцупив сумку з документами та грошима.
 
Зі слів потерпілої, вона залишила свою машину в дворі будинку, а зранку виявила, що її обікрали. Зникла жіноча сумка з гаманцем та документами.
 
У ході оперативних заходів розшуківці Тернопільського районного управління поліції встановили, що до крадіжки причетний житель обласного центру, 1991 року народження. Зловмисник уже раніше притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів.
 
Викрадені документи поліцейські вилучили. Крадені 6000 гривень зловмисник витратив на власні потреби.
Відомості за даними фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
В "УДАРі Віталія Кличка" порушили питання збільшення представництва жінок в органах влади
Гендерна рівність та соціальна інклюзія – важливі складові демократичного розвитку суспільства та партійного будівництва зокрема.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.