На Тернопільщині чоловіка вбило деревом

Опубліковано в Новини 20.03.2016

Через недотримання правил безпеки.

Тривожне повідомлення надійшло до правоохоронців Теребовлянського відділу поліції від чергового лікаря Копичинецької лікарні. Медик повідомив, що до медзакладу з відкритою черепно-моковою травмою голови, забоями плечадоправлено мешканця села Кобиволоки. Під час надання допомоги чоловік помер, повідомили в ГУ НП області.

Працівники поліції зясували, що дані травми потерпілий отримав під час порубки дерев у лісосмузі поблизу села. Господарські роботи мешканець району проводив самовільно без дотриманя правил безпеки. Як наслідок, одне зі  спиляних дерев впало просто на чоловіка.

На жаль травми від удару стовбуром виявилися несумісні з життям.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.Слідчі встановлюють детальні обставини нещасного випадку.

 

Фото не відповідає дійсності

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.