Легкоатлетки з Тернопільщини здобули два «срібла» на Чемпіонаті України

Опубліковано в Новини 28.02.2023

З 24 по 26 лютого  в легкоатлетичному манежі ШВСМ в місті Києві відбувся Чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків та дівчат 2008 -2009 року народження.

У змаганнях взяли участь легкоатлети зі Зборівської, Бережанської спортивних шкіл та обласної ДЮСШ, які й зуміли себе проявити на всеукраїнському рівні.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

– Так, у бігу на 1500 м з перешкодами Аліна Посівайло (Зборівська ДЮСШ, тренер Володимир Небельський), з результатом 5.35,62 сек виборола срібну нагороду. В бігу на 3000 м з часом 11.23,13 сек Олександра Черевата (ОДЮСШ, тренер Богдан Дуда), за активного сприяння в підготовці спортсменки батька Романа, також стала срібною призеркою, – кажуть в Федерації легкої атлетики Тернопільської області.

Інші учасники виступили так: у спортивній ходьбі на 3000 м Тріщук Мар’яна закінчила дистанцію п’ятою, а Іванишин Дарина в бігу на 3000 м - шостою (обоє з обласної ДЮСШ, тренер Стефанишина Ольга); в бігу на 1500 м з перешкодами шостим та сьомим фінішували Соляник Анатолій (Зборівська ДЮСШ, тренер Небельський Володимир) та Стефанів Арсен (Бережанська ДЮСШ, тренер Дуда Володимир); у спортивній ходьбі на 3000 м Кулеба Уляна – дванадцята, Ігнатова Ірина - чотирнадцята, Ронталюк Софія -п’ятнадцята (усі дівчата - представниці ОДЮСШ, тренер Стефанишина Ольга), і в бігу на 200 м Цвігун Юля та Вацлавів Віктор зайняли відповідно п’ятнадцяте та сімнадцяте місце (Зборівська ДЮСШ, тренер Небельський Володимир).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.