Слідчі Тернопільщини скерували до суду справу чоловіка, який до смерті побив товариша

Опубліковано в Новини 28.02.2023

Працівники поліції довели причетність 58-річного чоловіка до вбивства жителя села Малий Ходачків. Зловмиснику загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

У ході досудового розслідування стало відомо, що підозрюваний разом зі своєю жертвою – сусідом 1968 року народження, розпивав спиртні напої у власному помешканні.

У ході застілля між чоловіками виник конфлікт і господар будинку завдав односельцеві численні удари по голові та тулубу. Потерпілий впав і за деякий час від отриманих травм помер на місці події.

Підозрюваний виніс тіло знайомого на вулицю і залишив його біля будинку. У помешканні прибрав, сліди крові відмив й пішов до знайомого.

Чоловіка без ознак життя побачили сусіди й викликали поліцію.

Правоохоронці зібрали незаперечні докази причетності господаря будинку до важкого злочину. Чоловік відповідатиме у суді відповідно до частини 2 статті 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу. Справу уже скерували до суду.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.