У Тернополі «диміла» дев'ятиповерхівка (фото)

Опубліковано в Новини 19.03.2016

Ніхто не постраждав.

 

18 березня о 21:48 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про задимлення на сходовій клітці в одному з під’їздів дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку, на вулиці Л.Українки, 8, в м.Тернопіль, повідомили в Управлінні ДСНСУ у Тернопільській області.

 

Рятувальники, що прибули на виклик, в складі ланки газодимозахисної служби провели розвідку та встановили, що пожежа виникла в технічному приміщені цокольного поверху будівлі, на площі близько 8 м.кв. Одночасно з гасінням пожежі, працівники ДСНС вжили заходів щодо видалення диму зі сходової клітки та провели інформаційно-роз`яснювальну роботу з мешканцями будинку про те, як слід діяти, аби уникнути отруєння продуктами горіння. О 22:20 пожежу було локалізовано, а о 23:09 – ліквідовано.

 

На місці події травмованих та загиблих не виявлено. Обставини виникнення пожежі та сума матеріальних збитків встановлюються.

 

До ліквідації пожежі залучались чергові відділення частини спеціальної пожежної техніки та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, працівники оперативно-координаційногоцентру та оперативної групи Тернопільського міського відділу УДСНС області – всього 18 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.