Вчора у Тернополі трапилася ДТП

Опубліковано в Новини 16.03.2016

Потерпілі обійшлися легкими травмами.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Тернополі 15 березня на проспекті С.Бандери, неподалік літака. Там зіткнулися автомобілі "МерседесБенц" та "Рено Логан", - зазначили в Управлінні нацполіції області.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, близько 12:00 водій автомобіля "Рено", виконуючи маневр розвороту, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з "Мерседесом".

В результаті аварії до травмпункту із забоями потрапив водій "Рено"  та його пасажир. Після надання меддопомоги потерпілих відпустили.

У водіїв взяли забір крові для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена вєдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ -порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.