У Тернополі розпочали продаж ялинок-«нелегалів»

Опубліковано в Новини 23.12.2016

На вирубку яких немає відповідних дозвілів.

22 грудня, близько обіду, на центральному ринку патрульні поліцейські виявили уродженця Азербайджану, який продавав ялинки, на яких не були встановлені спеціальні чіпи. Нагадаємо, завдяки їм власник ялинки може дізнатися, у якій місцевості вона росла. Документів на товар у чоловіка теж не було.

Зазначимо, що для законного ведення торгівлі новорічними деревцями у продавців мають бути транспортна накладна, дозвіл екоінспекції та маркування кожного дерева.

Також сьогодні патрульні поліцейські виявили на Мазепи чоловіка, який торгував ялинками у не спеціально відведеному для цього місці.

В обох випадках патрульні викликали екоінспекцію та слідчо-оперативну групу для складання відповідних матеріалів.

Нагадаємо, за незаконно зрубану ялинку сума штрафу може досягти 5 тисяч гривень.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.