Петро Гадз преміює кращих керівників автомобілями

Опубліковано в Новини 14.03.2016

Уже традиційно голова наглядової ради ТзОВ "Бучачагрохлібпром" Петро Гадз відзначає найкращих керівників тваринницьких комплексів. За хорошу, сумлінну працю директори отримують автомобіль «Нива». Третя за рахунком машина поїхала у село Осівці.

- Петром Івановичем Гадзом було прийняте рішення, що кожен із керуючих запущених тваринницьких комплексів на конкурсній основі отримує свого роду премію – авто. Ми маємо планові завдання і відповідно до їх показників - визначаються кращі, цього року таким стало підприємство села Осівці і його керуючий - Олійник Теодозій Андрійович, - розповідає Іван Володимирович Карачка.

Таким чином ТзОВ "Бучачагрохлібпром" стимулює керівників до кращої роботи. Із керуючим заключають договір на 5 років користування авто і якщо після вичерпання цього терміну не виникає ніяких проблем – машина переходить у власність очільника підприємства.

Цьогорічному переможцю авто від імені Петра Гадза вручили директор ТзОВ "Бучачагрохлібпром" Іван Карачка та його заступник по тваринництву Борис Рудюк.

 

- Дуже радий, що мою роботу відзначити і вручили авто для потреб підприємства. Тому що сільське господарство і тваринництво – це сфера, яка вимагає цілодобової уваги і праці, а також сил не лише людини, але і машини, - говорить керуючий фермою с.Осівці - Теодозій Олійник.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.