На Тернопільщині згоріла людина

Опубліковано в Новини 14.03.2016

Причина - куріння в ліжку.

13 березня о 01:55 на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Варваринці Теребовлянського району. На виклик вирушив черговий караул найближчого пожежно-рятувального підрозділу, дислокованого на відстані 19 км від місця події, повідомили в Управлінні ДСНСУ області.

Як було встановлено, загорання виникло близько 01:51. Вогонь швидко розповсюдився дерев’яними конструкціями старого, глинобитного будинку: на момент прибуття рятувальників полум’я повністю охопило будівлю на площі 50 м.кв. Існувала загроза перекидання пожежі на сусідню господарську споруду. Працівники ДСНС спрямували всі сили та засоби на боротьбу з вогнем. Вже о 02:33 вони локалізували пожежу, а о 04:35 – повністю її ліквідували.

Серед обгорілих рештків будинку виявлено тіло загиблого власника помешкання, громадянина 1951 року народження, пагубна звичка якого – паління в ліжку, ймовірно й стала причиною трагедії.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.