На Тернопільщині спіймали браконьєрів

Опубліковано в Новини 15.05.2021

Незаконне зайняття рибним промислом на території природоохоронної території загальнодержавного значення «Серетський гідрологічний заказник», що поблизу с.Чернихів Тернопільської громади, викрили працівники управління муніципальної інспекції під час чергового нічного рейду спільно з громадською організацією ПКТМЕ СКЕЛЯ і працівниками Тернопільського районного управління поліції.

Під час обстеження території правоохоронцями виявлено, зокрема, невідомих осіб, що здійснювали вилов риби в нерестовий період забороненими знаряддями вилову риби.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.249 Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

 

Фото: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

11.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію великих дронів-літаків бійцям батальйону «Свобода» на Сіверський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію великих дронів-камікадзе бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади оперативного призначення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.